University Post
University of Copenhagen
Independent of management

Conference

Afslutningskonference: Fremtidens Landskaber - udfordringer, erfaringer, løsninger

Conference — Kort om konferencen Forskningsprogrammet Fremtidens Landskaber holder afslutningskonference efter fire spændende og lærerige år, hvor praksis og forskning har arbejdet tæt sammen. Afslutningskonferencen har fokus på udfordringer, erfaringer og løsninger. Få indblik i og vær med til at diskutere, hvordan fremtidens landskaber kan indrettes – og hvordan vi kommer derhen. Konferencen giver nye perspektiver på det åbne lands planlægning. Hvordan skabes grundlag for en mere proaktiv, helhedsorienteret og involverende planlægning? Hvordan skal fremtidens landskaber planlægges og indrettes? Hvilke udfordringer og ønsker er i spil? Og ikke mindst hvem har initiativet og ansvaret? Kort om Fremtidens Landskaber Det primære formål med Fremtidens Landskaber er at forbedre den projekt- og helhedsorienterede planlægning i det åbne land. Dette er gjort gennem udvikling og formidling af 12 planprojekter. Projekterne er udvalgt, så de både repræsenterer forskellige planopgaver og forskellige danske landskabstyper. Læs mere på www.fremtidenslandskaber.dk

Info

Date & Time:

Place:
Københavns Universitet, Auditorium A2-84.01, Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Hosted by:
Fremtidens Landskaber, IGN

Cost:
Deltagelse koster 650 kr. (DKK) ekskl. moms.

signup

Kort om konferencen
Forskningsprogrammet Fremtidens Landskaber holder afslutningskonference efter fire spændende og lærerige år, hvor praksis og forskning har arbejdet tæt sammen. Afslutningskonferencen har fokus på udfordringer, erfaringer og løsninger. Få indblik i og vær med til at diskutere, hvordan fremtidens landskaber kan indrettes – og hvordan vi kommer derhen. Konferencen giver nye perspektiver på det åbne lands planlægning. Hvordan skabes grundlag for en mere proaktiv, helhedsorienteret og involverende planlægning? Hvordan skal fremtidens landskaber planlægges og indrettes? Hvilke udfordringer og ønsker er i spil? Og ikke mindst hvem har initiativet og ansvaret?

Kort om Fremtidens Landskaber
Det primære formål med Fremtidens Landskaber er at forbedre den projekt- og helhedsorienterede planlægning i det åbne land. Dette er gjort gennem udvikling og formidling af 12 planprojekter. Projekterne er udvalgt, så de både repræsenterer forskellige planopgaver og forskellige danske landskabstyper.
Læs mere på www.fremtidenslandskaber.dk

Latest