University Post
University of Copenhagen
Independent of management

Fest

Boghandel, skifter på Bremen Teater

Fest — Kom og mød nogle af landets mest interessante skønlitterære, lyriske og eksperimenterende forlag, når BOGHANDEL, SKIFTER atter forvandler Bremen Teater til boghandel for en dag.

Info

Date & Time:

Place:
Bremen Teater, Nyropsgade 39-41 Kbh V

Hosted by:
Boghandel, skifter

Cost:
Free

BOGHANDEL, SKIFTER gentager successen fra sidste år og omdanner Bremen Teater til boghandel for en dag

 

Kom og mød nogle af landets mest interessante skønlitterære, lyriske og eksperimenterende forlag, når BOGHANDEL, SKIFTER atter forvandler Bremen Teater til boghandel for en dag.

Lørdag d. 18. november overtager BOGHANDEL, SKIFTER foyeren i Bremen Teater, hvor du kan møde over 20 af landets mest interessante forlag og deres udgivelser. Dagen byder desuden på både oplæsninger og udgivelsesreceptioner.

 

NYE HØJDER – OVER 400 BESØGENDE

Det er de to forlag OVO press og Escho, der står bag det litterære initiativ BOGHANDEL, SKIFTER, som opstod i foråret 2016. Ideen var at invitere små forlag til at lave en endagsboghandel i pladebutikken Insula i Blågårdsgade på Nørrebro, både for at få solgt nogle bøger, og for at dele erfaringer. Initiativet har siden vokset sig større og større og nåede helt nye højder med en kæmpe BOGHANDEL, SKIFTER til Christianshavns Bogfestival i foråret 2017 med over 400 besøgende, over 10 udgivelsesreceptioner og oplæsninger af forfattere fra både ind og udland.

 

Den 18. november gentages succesen fra sidste år, hvor BOGHANDEL, SKIFTER atter indtager foyeren i Bremen teater. De regner i år med at byde endnu flere mennesker velkomne til en hyggelig dag i selskab med nogle af landets mest nyskabende små forlag og deres udgivelser, der nok udkommer i små oplag, men spænder bredt og er af høj kvalitet. Her er både klassiske romaner, tegneserier, digte, kunstbøger og alt hvad man ellers kan tænke sig.

 

INGEN REVOLUTION!

Selvfølgelig er det gratis at komme ind. Selvfølgelig er bøgerne på dagen billigere end normalt. Og selvfølgelig er det redaktørerne og folkene bag forlagene, der står bag disken. BOGHANDEL, SKIFTER handler om at hive litteraturen ned fra piedestalen og tilbage til den virkelighed en kommer fra, hvor eksperimenterende den end måtte være. BOGHANDEL, SKIFTER drømmer ikke om at revolutionere den litterære verden, men om en verden, hvor folk som en selvfølgelighed diskuterer litteratur og forundres over den, på samme måde som det er tilfældet med film, tv-serier og musik.
UDGIVELSESPROGRAM

På dagen udkommer en række spritnye bøger som gæsterne kan få fingre i til fordelagtige priser. Udgivelsesprogrammet et som følger:

Bárður Oskarsson – Wilbert (billedbog, forlaget Torgard)

Vagn E Olsson – Hic sunt dracones (hovedværk, forlaget Escho)

Anders Jørgen Mogensen – Mistelten87 (roman, forlaget Escho)

 

OPLÆSNINGER

Der vil i løbet af dagen være oplæsninger ved Harald Voetmann, Johnny Conny Thomas, Anders Jørgen Mogensen og Selina Rom Andersen.

 

HVOR OG HVORNÅR

BOGHANDEL, SKIFTER finder sted lørdag d. 18. november kl. 11-16 i Bremen Teater Nyropsgade 39-41, 1602 København V. Alle er velkomne og der er gratis entré. Find også begivenheden på Facebook.

 

DELTAGENDE FORLAG
Arkiv for Detaljer, Asger Schnacks Forlag, Atlas Magasin, Baggaardsbaroner, Baggrund, Blændværk, Forlaget Ekbátana, Emancipa(t/ss)ionsfrugten, Forlaget Etcetera, Forlaget Escho, Forlaget Gladiator, Harald Voetmann, Forlaget Korridor, KLD Repro, Laboratoriet for Æstetik og Økologi , OVO press, Forlaget Palomar, Roulette Russe, Forlaget Sidste Århundrede,  Forlaget Silkefyret, Space Poetry, Forlaget Torgard, Forlaget URO, Forlaget Virkelig

 

Kontakt:
Anders Jørgen Mogensen
anders@escho.net

23959302

Latest