University Post
University of Copenhagen
Independent of management

Grand Tour

Familierundvisning i Botanisk Have: Jule special

Grand Tour — Julen er fyldt med traditioner og mange af dem har rødder i planternes verden. På denne rundvisning kommer vi forbi et væld af julens planter og møder nogle af de særlige krydderier og frugter, som hører juletiden til.

Info

Date & Time:

Place:
Botanisk Have, Gothersgade 128, 1123 København K

Hosted by:
Statens Naturhistoriske Museum

Cost:
Alm billet: 150 kr (+ gebyr) / årskortholder: 110 kr (+ gebyr)

// Bemærk, at du ifølge myndighedernes nyeste retningslinjer skal bære mundbind eller visir i Palmehuset //

Oplev Botanisk Have på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen. På rundvisningen kommer vi både rundt udendørs i den romantiske have samt ind i væksthusene og det berømte victorianske Palmehus fra 1874. Ruten afstemmes efter årstiden og dagens vejr.

Herudover har hver rundvisning et tema, som sætter særligt fokus på en højtid, en planteegenskab eller en del af Botanisk Haves samling.

Dagens tema: Julens planter
Julen er fyldt med traditioner og mange af dem har rødder i planternes verden. På denne rundvisning kommer vi forbi et væld af julens planter og møder nogle af de særlige krydderier og frugter, som hører juletiden til. Vi går på opdagelse i Palmehuset og finder ud af, hvor kanelen til risengrøden, chokoladen til juleslikket og vaniljen til risalamanden kommer fra. Læs mere her…

Køb billet
Køb billet til rundvisningen d. 29. november 2020 via Billetto.dk…

Øvrige rundvisninger
Se øvrige datoer og temaer for rundvisning i Botanisk Have her…

Latest