University Post
University of Copenhagen
Independent of management

Talk

Coaching foredragsrække: Jesper Nøddesbo - Spiller på livets svære bane

Talk — Tidligere landsholdsspiller uddanner sig til filososfisk coach og psykoterapeut. Hvordan hænger det sammen med hans erfaringer inden for elitesport?

Info

Date & Time:

Place:
Inst. for Idræt og Ernæring, Store aud., Nørre Allé 53

Hosted by:
Prof. Reinhard Stelter, Coaching Psychology Unit, NEXS

Cost:
Free

signup

Professionel håndboldspiller gennem 22 år, heraf 16 år på det danske landshold og 10 år hos Fc Barcelona. Afsluttede sin karriere i 2021. Ansat som konsulent og coach Hos Copenhagen Coaching center. I gang med at færdiggøre sin master i business Coaching og uddanne sig til psykoterapeut.

Jesper har siden han var 5 år gammel levet det meste af sit liv på håndboldbanen, indtil han i en alder af 41 år afsluttede sin professionelle håndboldkarriere. I dag kan han se tilbage på en fantastisk rejse med sporten, som både har budt på enorme opture og dybe nedture. Og alt dét, der ligger imellem.

Det var dér, i spændingsfeltet mellem de følelsesmæssige yderpoler, at Jesper første gang fandt et helle i samtalen – og den har siden haft en vigtig indflydelse på Jespers liv og nu også videre, professionelle karriere.

Samtalen og specielt den filosofisk inspirerede samtale har udvidet Jespers eget blik på livet på højtryk i præstationens spor, som, når bølgerne går allerhøjest, kan føles meget ensomt, selvom man er en del af et hold. At føle at man står alene og måske også føle sig ensom og så finde sin vej tilbage til fællesskabet har haft en stor betydning for Jesper.

Latest