Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Æret være yndlingssekretæren

TAP-PRIS - Studerende har indstiftet ny pris, TAP-prisen, der uddeles første gang på Forårsfestivalen i maj.

Som regel når dette medie nævner ordene administration og studerende i samme sætning, handler det om, at studerende er kommet i bureaukratisk klemme i sager om udlandsophold, ECTS, eksamenstilmelding eller dispensationsansøgning. Men ikke denne gang.

Nu skal det handle om alle de gange, hvor de administrative processer kører som smurt, eller hvor en enhed eller ansat sågar er gået den ekstra mil for at hjælpe de studerende.

De studerende i Studenterhuset og Studenterrådet er gået sammen og har stiftet TAP-prisen for at vise, at de anerkender og påskønner det tekniske og administrative personales indsats på universitetet.

Det kræver mange tandhjul og olie i litervis at få Københavns Universitets store maskine til at snurre. Hver dag sørger TAP’er for, at universitetet kan levere sine kerneydelser forskning og undervisning, mener prisens indstiftere.

Vis din anerkendelse

Den allerførste TAP-pris skal uddeles på Forårsfestivalen den 8. maj 2015, og alle studerende på KU kan indtil den 20. april indstille den eller de TAP’er, som gør den største forskel for deres studieliv.

»Denne pris skal ses som vores måde at sige tak på, og vi håber, at rigtig mange studerende vil indstille kandidater til prisen. Vi opfordrer derfor alle til at tænke over, hvilke TAP’er der er med til at gøre studielivet bedre, sjovere og nemmere at finde rundt i,« siger Ida Nielsen Langendorf, der er medlem af Studenterhusets bestyrelse. Hun tilføjer:

»Det er vigtigt for os, at det er de studerende, der er med til at bestemme, hvem der skal have årets TAP-pris. TAP’erne er en gruppe medarbejdere på KU, som hjælper de studerende rigtig meget, men som måske ikke bliver tænkt helt så meget ind i vores overordnede studieliv, hvor det nok oftere er det videnskabelige administrative personale, vi forholder os mest til. Det laver vi om på nu,« siger Ida Nielsen Langendorf.

Find indstillingsskemaet her. Der er frist mandag den 20. april, hvorefter en priskomité bestående af studerende vil udvælge årets prismodtagere.

gbg@adm.ku.dk

Seneste