Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Bog om nordisk hverdagsmad er god mad, men dårlig videnskab

NYHEDSOVERBLIK TIRSDAG - Avis: Bog om nordisk mad er dårlig videnskab - På jagt efter Helge Sanders dagsorden - Studerende: »Hurtigere færdig – til hvad?« - Hver tiende britiske forsker kender til fusk med resultater - Morten Østergaard: Universiteterne kan bedst selv.

Avis: Bog om nordisk mad er dårlig videnskab

En bog om nordisk mad, skrevet af Arne Astrup, KU og Meyers Madhus i samarbejde, får dommen ’voldsomt problematisk’ og ’et frelsende madmanifest’ af Ingeniøren.dk’s boganmelder. 10.000+ eksemplarer af bogen er ellers allerede revet væk fra boghandlerne.

På jagt efter Helge Sanders dagsorden

To år efter tidligere videnskabsminister Helge Sanders (V) afgang spørger Altinget | Forskning & Innovation, om eksministeren var mest gal eller genial med sit projekt ”Fra tanke til Faktura”.

Studerende: »Hurtigere færdig – til hvad?«

Regeringen og uddannelsesminister Morten Østergaard (R) fokuserer alt for meget på tempo og for lidt på kvalitet i uddannelserne, mener Djøf Studerendes formand, Theis Simonsen.

Hver tiende britiske forsker kender til fusk med resultater

Jens Schovsbo, formand for praksisudvalget på KU, mener ikke, at der er nogen grund til at tro, at danske forskere er bedre end forskere i Storbritannien, hvor hver tiende forsker oplever problemer med svindel med forskningsresultater.

Morten Østergaard: Universiteterne kan bedst selv

Friheden og ansvaret skal tilbage til universiteterne, sagde uddannelsesminister Morten Østergaard (R), og startskuddet var genindførelsen af gruppeeksamen, men der er mere i vente, på AC’s universitetskonference på Københavns Universitet 16. januar 2012.

Seneste