Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Dagens #kbhuni-foto er et sprødt brød

KONKURRENCE - Kan du gøre det bedre? Tag dine instagram-billeder og tweets med #kbhuni og vind en Samsung Galaxy Tab S.

På Universitetsavisen bygger vi hele vores redaktion på det, du ser og hører. Derfor vil vi gerne præmiere de fire bedste #kbhuni-opdateringer med en Samsung Galaxy Tab S.

#kbhuni sender dit studieliv eller arbejdsliv direkte på forsiden af uniavisen.dk – og direkte ind i redaktionslokalet, hvor vi vælger de historier, vores professionelle journalister og studenterreportere arbejder videre med.

Brug #kbhuni til at tweete og instagramme om dit liv på KU. Vi vil gerne høre fra nye studerende, rutinerede studerende, TAP’ere, VIP’ere, ja, selv Ralf. Vi præmierer de fire bedste #kbhuni-updates frem til 15. september med den nye Galaxy Tab S fra Samsung.

Regler og vilkår

Konkurrencen løber fra d. 29. juli til og med d. 15. september kl. 12.00. Redaktionen udvælger og offentliggør de fire bedste tweets/instagrambilleder, der er tagget med #kbhuni eller #ucph, 15. september 2014.

Vinderne får direkte besked og offentliggøres på www.uniavisen.dk og www.universitypost.dk. Præmien er en Samsung Galaxy Tab S 10,5″, der gives til hver af de fire udvalgte tweets/billeder. Præmien har en værdi af ca. 4.000 kroner.

uni-avis@adm.ku.dk

Seneste