Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Uddannelse

De nye studerende: Emma Bonde

VOXPOP - Universitetsavisen mødte nogle af de nye studerende efter årets immatrikulation for at høre, hvad deres forventninger er til det nye liv, der venter dem

Navn: Emma Bonde
Alder: 20 år
Studie: Statskundskab

Hvad er dine forventninger til livet som KU-studerende?

Jeg forventer i høj grad, at det bliver rigtig travlt. Men jeg kan også mærke, at der er et fedt studiemiljø på det studie, jeg har valgt, og at de studerende i høj grad udveksler erfaringer og hjælper hinanden med at få styr på det hele. Så jeg tror, det bliver meget socialt, også mere end jeg havde forventet.

Er du klar til studiestart?

Ja, det føler jeg. Vi er så mange, der er i samme båd, så det skal nok gå, det gælder vist bare om at tage det hele, som det kommer. Og jeg føler mig meget sikker på, at jeg har valgt det rigtige studie.

Tilbage til forsiden

Seneste