Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Uddannelse

De nye studerende: Maja Ægidius

VOXPOP - Universitetsavisen mødte fem af de nye studerende efter årets immatrikulation for at høre, hvad deres forventninger er til det nye liv, der venter dem

Navn: Maja Ægidius
Alder: 19 år
Studie: Film- og Medievidenskab

Hvad er dine forventninger til livet som KU-studerende?

Uh, de er kun gode, og jeg er faktisk bange for, at det ikke er så godt, for så bliver jeg måske negativt overrasket. Men jeg glæder mig sindssygt meget til at læse og gå sammen med de andre studerende og lære så mange nye folk at kende, der bare brænder for det samme som mig. Det bliver fedt.

Er du klar til studiestart?

Absolut. Men det har jeg været i lang tid. Jeg har haft et sabbatår, men jeg ville helst have været i gang med at studere med det samme, jeg kunne bare ikke finde ud af, hvad jeg skulle læse, for jeg ville gerne det hele. Så ja, jeg har været klar meget længe.

Mød den næste studerende Kristoffer Raasted

Seneste