Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

De smukke perler på KU

OMGIVELSER - Københavns Universitet gemmer på usædvanlig smukke steder, der, som rammer i hverdagens travle trivialiteter, måske sjældent bemærkes. Det er en skam. Nu skal de frem i lyset - med din hjælp!

I flot lys ser alting bedre ud. Det kan være en af grundene til, at foråret byder på genopdagelser af steder, som i vinterens mørke er gået i ét med den grå himmel.

Den kolde årtids depression har måske forhindret dig i at åbne øjnene ordentligt op og se det lokale, du sidder i, den trappe du går op ad, eller den gang du løber ned ad.

Stop op et øjeblik, luk ørerne og åbn øjenlågene. Måske går det op for dig, at du er en af de heldige, der bliver forelæst for i et af universitetets flotte og historiske lokaler. Eller måske sidder du i et røvkedeligt og identitetsløst værelse med stram luft, men synes tilgængeld at kantinen nedenunder eller bænken udenfor har noget særligt at byde på.

Send os et billede af dit smukke KU

Uniavisen skriver så meget om, hvad der foregår inden for murene på KU’s forskellige fakulteter. Nu vil vi også gerne vise netop disse mure, indefra og udefra. Vi har nemlig en formodning om, at der på universitetet gemmer sig mange guldkorn af visuel mums.

Det kan være et fornemt toilet eller en arkitektuel læsesal, måske en grøn gård, en gammel bænk eller en bygning rammet ind i blomstrende vildvin. En særlig udsigt eller den gode kop kaffe, boghylden med de bedste bøger eller en specifik lygtepæl. Sandsynligvis er det ingen af delene, men noget helt andet. Who knows? Det gør du!

Send os et billede af det, du synes er smukt ved KU – så bringer vi det videre.

line.hjorth@adm.ku.dk

Seneste