Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Kom til Uniavisens debatkursus

Kursus — Lær af erfarne debattører og journalister, hvordan du skriver det gode debatindlæg, når Uniavisen inviterer til debatkursus 3. maj. Tilmeld dig i bunden af artiklen.

Vi elsker at få debatindlæg fra alle jer på Københavns Universitet.

Derfor inviterer vi nu til kursus i, hvordan du strikker dit budskab, din historie eller dit forskningsresultat sammen til et indlæg, der bliver læst vidt og bredt.

På kurset vil vi komme omkring, hvad den gode idé er, hvornår den er relevant, og hvordan du bedst bygger den op som et debatindlæg.

Dem, du kan møde

Vi får besøg af to skarpe stemmer i skikkelse af kommentator og radiovært Anne Kirstine Cramon og debattør, jurist og forfatter Tarek Hussein. De to vil dele deres bedste tips og erfaringer og fortælle om, hvordan det er at deltage i den offentlige debat.

Og så vil tidligere debatredaktør på Politiken Milla Mølgaard undervise i, hvad et godt debatindlæg indeholder. Milla Mølgaard har redigeret flere end 1.000 indlæg i sin tid på Politiken og underviser nu som selvstændig blandt andet forskere i, hvordan de bedst kommunikerer.

Uniavisens egen debatredaktør, Mathilde Meile, der også har arbejdet med debatstof på Dagbladet Information, fortæller om, hvad det er for indlæg, vi meget gerne vil modtage fra jer.

Det praktiske

Kurset finder sted den 3. maj kl. 15-17 i Studenterhuset, Købmagergade 52, 1. sal.

Men kom gerne allerede kl 14:30, tag en kop kaffe, hæng lidt ud og få en snak med Uniavisens journalister og med vores gæsteundervisere.

Sådan tilmelder du dig

Kurset er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så det er jo bare om at få meldt sig til.

Det kan du gøre gennem denne formular eller ved at sende en mail til debatredaktøren.

Kurset er henvendt til studerende og ansatte ved Københavns Universitet.

Seneste