Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Derfor skal du stemme på os, selvom der er fredsvalg!

KANDIDAT - Brug din stemme på Teologi, opfordrer Anders Martin Lauritsen.

Jeg kan godt forstå det! Det lyder mærkeligt, at vi beder dig om at stemme på os, selvom der er fredsvalg. For fredsvalg er der. Jeg er selv opstillet på henholdsvis Det Teologiske Fagråds liste til Akademisk Råd og på fagrådets liste til KU’s bestyrelse.

Da der ikke er opstillet nogen modlister til valget til Akademisk Råd, er der fredsvalg, og jeg er dermed valgt. Vil det så sige, at jeg er glad og tilfreds? Ja, det er jeg, hvis det da ikke lige var for det valg, hvor der er et utal af modlister. Nemlig valget til KU’s bestyrelse.

Bestyrelsesstøttelisten

Det Teologiske Fagråd har, som vanligt, opstillet en støtteliste til Studenterrådets liste i forbindelse med valget til KU’s bestyrelse. Det Teologiske Fagråd vil ikke vælges til KU’s bestyrelse, men venligt ”give vore stemmer videre”. Videre til Studenterrådets spidskandidat, som vi selv, i en åben proces, var med til at vælge.

Men hvorfor så stemme på Det Teologiske Fagråd, i stedet for én af de andre støttelister? Det går vel ud på ét?

Ja, og nej!
Ja, fordi vore stemmer naturligt går videre til den liste, vi støtter.
Nej, fordi jo flere stemmer Det Teologiske Fagråd får, des stærkere står vi i Studenterrådets bestyrelse, samt alle andre fora, hvor studenterpolitikerne fra alle fakulteter samarbejder.

Det Teologiske Fagråds slogan er (igen) i år: ”En tid til at fødes – En tid til at dø – Teologi til alle tider” – hvilket er en henvisning til Prædikerens Bog 3,2. Det er ikke fordi vi ikke mener noget, men simpelthen fordi vi mener så meget, at det ikke kan presses ned i et trefoldigt slogan! På trods af vores umiddelbare glæde ved treenigheder.

3 grunde til at stemme på Det Teologiske Fagråd

1. Studenterrådet får tildelt penge efter antal stemmer, så en stemme på en af vores kandidater giver flere penge til fagrådets kaffeuddelinger, folkekøkkener, faglige fredage og andre sociale arrangementer
2. Desto flere stemmer Det Teologiske Fagråd får, desto større indflydelse og muligheder har vi for at påvirke Københavns Universitets studentermedlemmer i sager, såsom sammenlægning af fakulteter etc.
3. En stemme på Det Teologiske Fagråd sikrer os legitimitet, så vi fortsat kan forbedre og udvikle vores uddannelse.

Kort sagt – flere midler, mere indflydelse og legitimitet til de teologistuderende på KU

Derfor: Stem på liste S9 Det Teologiske Fagråd eller liste S1 Studenterrådslisten (stud.theol. Emil Bjørn Saggau), ved universitetsvalget d. 24. – 28. november.

Seneste