Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Djøf: Husk de ledige akademikere

NYHEDSOVERBLIK FREDAG - Djøf: Husk de ledige akademikere - Langsomme studerende koster fortsat milliarder - Medarbejdeguide om e-mailens svære kunst - Studerende har (igen) ingen tillid til ledelsen på AU.

Djøf: Husk de ledige akademikere

Ingen kommuner har en højere andel af fuldtidsledige akademikereend Københavns, og Dansk Jurist- og Økonomforbund (Djøf) vil have kommunen til at gøre mere for at hjælpe dem, skriver Djøf i et indlæg i Information. Københavns Kommune har en særlig forpligtelse til at skaffe nye videnjob, og det er en myte, mener Djøf, at fokus på at løse ledighedsproblemer for højtuddannede svækker indsatsen fra andre faggrupper og langtidsledige.

Langsomme studerende koster fortsat milliarder

Muligheden for at forhøje sit karaktergennemsnit, hvis man læsere videre straks efter gymnasiet, vil tilsyneladende kun få en marginal effekt på de studerendes samlede studietid, viser rå data, ifølge Politiken. De danske unge skulle angiveligt fortsat give sig god tid til deres uddannelse, og det koster kassen for landet.

Medarbejderguide om e-mailens svære kunst

Har du tænkt på, hvilken virkning det har for modtageren (link til KU’s intranet), hvis du SKRIVER MED STORE BOGSTAVER I DINE E-MAILS? Det spørgsmål og mange andre har KU nu svaret på i en Medarbejderguide, der giver gode e-mailråd, for alle ansatte. Guiden blev vedtaget af Ledelsesteamet 15. august og af Hovedsamarbejdsudvalget 29. august og er lavet efter, at flere fakulteter, institutter og medarbejdere har efterspurgt en sådan, skriver nyheder.ku.dk.

Studerende har (igen) ingen tillid til ledelsen på AU

En ny bygning indviet med karakteristikken ”Studenterparadis” er af de studerende på Aarhus Universitet (AU) blevet omdøbt til ”Et studenterparadis uden stikkontakter”. Manglende faciliteter i bygningen får ligefrem formand Per Dejbjerg for Studenterrådet på AU til at sige, at den er et symbol på den manglende tillid til AU’s ledelse, der ikke har styr på planlægning og flytning, skriver Jyllands-Posten.

Seneste