Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

E-mail-systemet gået ned

SYSTEMNEDBRUD - Hvis du ikke kan sende og modtage e-mails er der en god grund. Outlook har været gået ned siden klokken 7.45 tirsdag morgen.

Et ukendt antal ansatte på Københavns Universitet kan hverken sende eller modtage e-mails i øjeblikket, da e-mail-systemet Outlook har været gået ned siden klokken 7.45 tirsdag morgen.

Der er forvirring om, hvor mange ansatte, der reelt er berørt af nedbruddet.

Beskeden fra Servicedesk, der hjælper med it-problemer, er, at samtlige ansatte er berørt, men det afviser it-servicechef Ole Jochumsen.

Arbejder på sagen

»Det er kun e-mail-adresser, der indeholder adm i adressefeltet, der er nede. Vi har sat alle gode folk til arbejde på at løse problemet, men vi er på bar bund,« sagde Ole Jochumsen klokken 10.45.

Det er samtlige ansatte i Fællesadministrationen og i fakultetssekretariatet på Det Naturvidenskabelige Fakultet (Science), der har e-mail-adresser med adm (administration).

Koncern-it flyttede de ansattes e-mail-konti til et ny serverrum på Panum i Pinsen, hvorfor det var umuligt at sende e-mails, men Ole Jochumsen mener ikke, at nedbruddet hænger sammen med flytningen, eftersom alt virkede så sent som i går mandag.

Følg driftssituationen her

clba@adm.ku.dk

Seneste