Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Elitetankegangen trænger til eftersyn

NYHEDSOVERBLIK TIRSDAG - Elitetankegangen trænger til et eftersyn - KU giver ni små sprogfag økonomisk krisehjælp - KU: Medarbejdere og studerende skal være med til at finde tre nye bestyrelsesmedlemmer.

Elitetankegangen trænger til et eftersyn

Spørgsmålet er, om vi er lige så dårlige til at udvikle eliten til gavn for fællesskabet,som vi er til at få den nederste del af samfundet med på uddannelsesvognen, spørger en artikel i Information. Der er problemer med elitetankegangen, og det er tid til at gå hele elitetankegangen efter i sømmene, mener forfatteren til artiklen.

KU giver ni små sprogfag økonomisk krisehjælp

Græsk og latin får sammen med syv andre, mindre sprog- og kulturfag en økonomisk håndsrækning af Københavns Universitets ledelse. De små sprogfag lever nemlig i forvejen et hårdt liv i evig pengemangel, skriver Jyllands-Posten. Samme emne er også behandlet i Universitetsavisen i mandags.

KU: Medarbejdere og studerende skal være med til at finde tre nye bestyrelsesmedlemmer

KU’s bestyrelse skal ved årsskiftet have tre nye eksterne medlemmer, og både medarbejdere og studerende har nu mulighed for at foreslå kandidater til posterne, skriver KU´s intranet (kræver login).

Seneste