Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Er du KU’s nye ansigt?

CASTING – Har du en drøm om at medvirke i en film, så er det nu du skal slå til. Københavns Universitet leder nemlig efter fire studerende, som skal brande universitetet udadtil.

»I en kampagne for Københavns Universitet (KU) har vi valgt at åbne dørene for livet på KU, med alt hvad det indebærer af sorger og glæder, udfordringer og sejre, socialt liv og faglighed,« skriver KU om den nye markedsføringskampagne.

Fire studerende bliver udstyret med et kamera og skal så filme deres liv på universitetet. De studerendes små film bliver vist på KU’s hjemmeside og en Youtube-kanal. Samtidig kommer de udvalgte studerende til at pryde diverse reklameplakater.

De medvirkende skal repræsentere hele KU og vælges derfor bredt fordelt ud campusområder og årgange.

Kom til casting

Castingen fortsætter september ud. Indtil videre har 30 personer været til casting, og der mangler især studerende fra Det Naturvidenskabelige Fakultet med et ekshibitionistisk strøg.

Det er vigtig, at man ikke føler sig skræmt over at se sit eget ansigt i dobbeltstørrelse på en reklameplakat, hvis man vil medvirke i filmen om sit eget studieliv.

LÆS: Sådan kommer du til casting.

Ingen censur

Formålet med kampagnen er at give kommende studerende et billede af, hvad KU er for et sted. Og derfor må de medvirkende også gerne være kritiske og reklameufede og vise et universitet med vorter og alting, som man siger.

»Du bliver ikke censureret, hvis du fortæller, at maden i kantinen er dyr og dårlig. De studerende skal fortælle om deres liv på KU og dermed også om de ting, der ikke nødvendigvis er helt så gode, som de kunne være,« siger Claus Nielsen.

khkr@adm.ku.dk

Seneste