Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Uddannelse

Erasmus holder fødselsdagsfest på Frue Plads

TILLYKKE - I anledning af at Erasmus-programmet har sendt studerende til udlandet i 25 år, fejrer det sig selv med europæisk konference for de 'voksne' og koncert til de studerende.

33 europæiske lande og næsten alle danske videregående uddannelser deltager i Erasmus-programmet, som i dag markerer sin betydning for Europa og europæisk uddannelse.

Det foregår ved at hendes kongelige højhed Prinsesse Marie åbner en konference på Københavns Universitet, hvor blandt andet 66 Erasmus-ambassadører vil drøfte fremtidens videregående uddannelsesprogram.

Konferencen ledes af selveste uddannelsesminister Morten Østergaard sammen med Europa-kommissionen.

Da den 9. maj også er Europadag, fejrer danske og internationale studerende Erasmus programmets fødselsdag med musik og chill på Frue Plads i København.

Gratis Koncerter

Dagens program rummer både faglige og sociale aspekter. Kl.14.00 åbner Informationsteltene hvor du kan kigge forbi og høre hvordan du bliver en del af Erasmus-familien og hvorfor den er så lykkelig.

Efter et par timer med faglig inspiration er der tid til afslapning og nydelse. Det får du når Dig og Mig går på scenen og giver en gratis koncert kl.16. Det er dansk energisk powerpop tilsat en god gang punkguitar. De følges op af rockbandet I Got You On Tape kl.17.15.

Der er også en dag i morgen, så kl.18.30 lukker festen og det er på tide at komme hjem, lave aftensmad, gøre sine lektier og hoppe tidligt i seng. Vel mødt på Frue Plads til en omgang international fødselsdagsfest!

line.hjorth@adm.ku.dk

Seneste