Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Rundvisning

Åbent hus på Uniradioen

Rundvisning — Kom til åbent hus hos Uniradioen og hør mere om, hvordan du bliver en del af Danmarks største studenterradio!

Info

Date & Time:

Place:
Nørregade 7A, 1165 København K

Hosted by:
Uniradioen

Cost:
0

Vil du lave radio? Kunne du tænke dig et tværfagligt netværk og venner for livet? Vil du have hands-on-erfaring med produktion, journalistisk formidling, interviewteknik, videoredigering eller måske PR-arbejde?

Uniradioen holder i år åbent hus d. 15 september i Uniradioens lokaler på Nørregade 7A, hvor du kan høre om de forskellige redaktioner.

Hos os har du mulighed for at blive en del af en kreativ, frivillig organisation på næsten 200 medlemmer. I lokalerne på Nørregade udvikler vi dagligt dugfrisk og knivskarp radio til studerende i København, og vi har altid plads til flere dygtige folk på holdet. Vi er en legeplads, hvor der er plads til at fejle, og hvor der er plads til at vokse.

***AFTENENS PROGRAM***
Aftenen kommer til at fungere i rul, således at alle oplæg holdes tre gange. Du behøver derfor kun at komme til ét rul. Vi har plads til maks. 70 gæster ad gangen, og vi lukker dørene når oplæggene går i gang, så sørg for at være her enten kl. 16, 17 eller 18.
Vi følger myndighedernes anbefalinger ift. corona, og derfor vil alle overflader også blive sprittet af mellem hvert rul.

16:00: Velkommen og præsentationer fra de forskellige redaktioner
16:25: Q&A ved de forskellige redaktioner
17:00: Velkommen og præsentationer fra de forskellige redaktioner
17:25: Q&A ved de forskellige redaktioner
18:00: Velkommen og præsentationer fra de forskellige redaktioner
18:25: Q&A ved de forskellige redaktioner
19:00: Tusind tak for i aften!

Seneste