Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Arkitekturvandring med Merete Ahnfeldt-Mollerup (gratis)

Øvrige — POW og Merete Ahnfeldt-Mollerup inviterer på gratis byvandring i Københavns Havn, hvor vi ser på de roller, kvinder har, når byen og dens bygninger bygges.

Info

Date & Time:

Place:
Royal Danish Playhouse
Sankt Annæ Plads 36, 1251 København K

Hosted by:
POW Festival

Cost:
Free

signup

KVINDER SKABER BYEN
Gratis byvandring langs Københavns Havn med arkitekt Merete Ahnfeldt-Mollerup.

SÅDAN KOMMER DU MED
Alle er velkomne, bare skriv dit navn og navnene på dine gæster på Facebook siden her. Din reservation bekræftes via Facebook. Der er et begrænset antal billetter.

OM EVENTEN
POW og Merete Ahnfeldt-Mollerup inviterer på gratis byvandring i Københavns Havn, hvor vi ser på de roller, kvinder har, når byen og dens bygninger bygges. Danmark har flere kvindelige arkitekter end andre lande, og heriblandt nogle funklende stjerner. Med start ved Skuespilhuset, tegnet af Lene Tranberg sammen med Boje Lundgaard og deres tegnestue, går vi gennem havnen til parken på Islands Brygge, der i høj grad er Annelise Bramsnæs’ vision. Undervejs ser vi andre byggerier af Lene Tranberg, og hører mere om hvordan kvinder har haft stor indflydelse på inderhavnens nuværende udtryk.

Merete Ahnfeldt-Mollerup har bl.a. været gæsteforsker ved Columbia University samt gæstekritiker/censor og forelæser på Metropolitan University, Cornell University, Technische Universität Berlin og Lunds Universitet. Herhjemme var hun i en længere årrække lektor ved Kunstakademiets Arkitektskole og formand for Kulturministeriets kanonudvalg for design.

Se hele festival programmet på hjemmesiden.

Seneste