Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Avisen Live #1

Øvrige — Avisen Live er et nyt litteraturfestival-koncept, der åbner op for dørene for første gang d. 27. april kl 12 på spillestedet Forbrændingen i Albertslund. Festivalen består i en fælles “læsning” af weekendens tykke avis med dens sektioner såsom ‘Litteratur’, ‘Haven’ og ‘Bolig’, som forskellige forfattere og filosoffer bringer til live på scenen i form af korte ‘talks’, oplæsninger og optræden af anden art. Festivalen får bl.a. besøg af Line Knutzons brevkasse og i Litteratur-sektionen taler den amerikanske digter Juliana Spahr om revolution og institution. Mange flere internationale og danske navne er på plakaten og der er lagt op til lige dele hygge og fordybelse.

Info

Date & Time:

Place:
Forbrændingen, Vognporten 11, 2620 Albertslund

Hosted by:
Albertslund Hovedbibliotek & Forbrændingen

Cost:
200 DKK

signup

Velkommen til AVISEN LIVE

Den 27. april ser et nyt litteraturfestival-koncept dagens lys i Albertslund. Konceptet består i en fælles “læsning” af weekendens tykke avis med dens sektioner såsom ‘Litteratur’, ‘Haven’ og ‘Bolig’, som forskellige forfattere og filosoffer bringer til live på scenen i form af korte ‘talks’, oplæsninger og optræden af anden art. Festivalen får bl.a. besøg af Line Knutzons brevkasse, den amerikanske filosof Graham Harman i Idé-sektionen og i Litteratur-sektionen taler den amerikanske digter Juliana Spahr om revolution og institution. Mange flere internationale og danske navne er på plakaten.

Til “dagens avis” folder de inviterede “skribenter” avisens sektioner ud for dig på scenen. De leverer alle originalt indhold i form af horoskoper, kryds-og-tværs, brevkassen, kronik, debat og litterære døds- og kontaktannoncer og tropper derfor ikke blot op med den oplæsning eller det foredrag, som de plejer at give. Dagen vil udelukkende bestå af unikke bidrag, der leveres fra scenen som ‘talks’, oplæsninger eller optræden af forskellig art. Hyggen er også i højsædet, og der er både lagt op til fordybelse og afslapning i de bløde sofaer, hvor man både kan ‘nærlæse’ en sektion eller blot ‘bladre forbi’ i mad- eller kaffeboderne udenfor. Vær beredt på at møde fremtrædende kulturpersonligheder, filosoffer og forfattere, der over en hel lørdag bryder avisens forskellige sektioner igennem litteraturens prisme. Og det er ikke smånavne AVISEN LIVE lokker til Albertslund, når de forskellige sektioner skal fortolkes.

Dagens avis indeholder følgende sektioner
Haven: Michael Marder (ES)
Sex & samliv: Hanne Ørstavik (NO)
Bolig: Helle Helle
Døds- & kontaktannoncer: Jonas Eika & Ida Marie Hede
Nationale nyheder: Kristina Stoltz
Internationale nyheder: Nikolaj Schultz
Økonomi: Jørn Boisen
Rejser: Peder Frederik Jensen
Musik: Lise Westzynthius & Bjørn Rasmussen
Litteratur: Juliana Spahr (US)
Brevkassen: Line Knutzon
Horoskoper: Molly Balsby, Lars Bo Nørgaard, Siri Ranva Hjelm Jacobsen & Theresa Salomonsen
Kryds og Tværs: Lars-Emil Foder
Satiretegningen:  Khalid Wad Albaih
Idé: Graham Harman (US)
Kultur: Federico Campagna & Ayesha Hameed

Vel mødt!
Redaktionen

Seneste