Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Seminar

Bedre Byer – Seminar om muligheder og udfordringer i Ørestad

Seminar — Hvordan skaber vi bedre byer? Tidligere på året lancerede Rambøll den første landsdækkende undersøgelse, der kastede lys over netop dette spørgsmål. Nu inviterer Ørestad Innovation City Copenhagen alle medlemmer i innovationspartnerskabet, herunder alle KU-studerende, til seminar om rapporten hos Rambøll.

Info

Date & Time:

Place:
Rambøll
Hannemanns Allé 53
2300 København

Hosted by:
Ørestad Innovation City Copenhagen

Cost:
Free

signup

Ørestad er en bydel i stor vækst. I dag er der 20.000, der går på arbejde i Ørestad; 20.000 der læser her; og 12.000 der har valgt at bosætte sig. Men kigger vi bare 15 år ud i fremtiden, går 80.000 på arbejde, 23.000 vil læse her, og 20.000 bo i Ørestad.

Hvad er det, der gør Ørestad et attraktivt tilvalg? Og hvordan kan vi skabe endnu bedre rammer?

Kom og vær med, når Peter Norn, Senior Market Manager i Rambøll Management Consulting, deler de vigtigste konklusioner fra Rambølls rapport ‘Bedre Byer’ og fortæller, hvad det betyder for Ørestad. Har Ørestad de rigtige rammer for at kunne tiltrække medarbejdere, studerende og borgere? Og hvad kan vi gøre for at bydelen bliver endnu mere attraktiv?

PROGRAM

15:00 Ankomst og registrering

15:15 Velkomst v/Carolina Benjaminsen, adm. direktør i Ørestad Innovation City Copenhagen

15:20 Hvad gør Ørestad attraktiv i borgernes og medarbejdernes øjne? Oplæg v/ Peter Norn, Senior Market Manager, Rambøll Management Consulting

15:50 Dialog 1 – Diskussion og spørgsmål til oplæg fra Peter Norn

16:00 Workshop

16:40 Dialog 2 – Diskussion beriget af workshoppens proces

16:55 Forslag til videre proces

17:00 Networking

Om Peter Andreas Norn
Peter Andreas Norn er senior market manager i Rambøll Management Consulting, hvor han har det tværgående ansvar for opgaver inden for strategiske udvikling af byer og byregioner i de nordiske lande.

Peter har mere end 15 års erfaring med at lede og udarbejde analyser, strategier og projekter inden for erhvervs- & byområdet, herunder inden for vækstpolitik, byudvikling, planlægning samt bolig- og byggeområdet. Peter har tidligere erfaring som Centerchef i Furesø Kommunes Center for By, Miljø og Erhverv og som projektdirektør i Dansk Arkitektur Center.

Seneste