Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Bliv klogere på KU PLUS - Åbningsreception for Søndre Campus' hub featuring Rest in Beats

Øvrige — Åbningsreception for Søndre Campus' hub featuring Rest in Beats. KU PLUS kan være din nye legeplads for innovative ideer samt stedet, hvor du udvikler og modner et nyt undervisningsprojekt eller måske endda en fremtidig virksomhed. Vi hjælper både studerende og ansatte med at bringe forskning, projekter og faglighed i spil uden for universitetets mure — og verdenen udenfor med at finde samarbejdspartnere indenfor vores universitet. Kom og mød de nuværende brugere af hubben og tag en snak med hubbens ansatte i baren om, hvad innovation skal betyde på vores tre fakulteter.

Info

Date & Time:

Place:
Søndre Campus
Lokale: 4A.1.13

Hosted by:
KU PLUS

Cost:
Free

BLIV KLOGERE PÅ KU PLUS

KU PLUS kan være din nye legeplads for innovative ideer samt stedet, hvor du udvikler og modner et nyt undervisningsprojekt eller måske endda en fremtidig virksomhed. Vi hjælper både studerende og ansatte med at bringe forskning, projekter og faglighed i spil uden for universitetets mure — og verdenen udenfor med at finde samarbejdspartnere indenfor vores universitet. Kom og mød de nuværende brugere af hubben og tag en snak med hubbens ansatte i baren om, hvad innovation skal betyde på vores tre fakulteter.

 

PROGRAM

15.00 Ankomst og baren åbner

15.10 Åbningstale ved Julie Sommerlund, prodekan for omverdensrelationer på Det Humanistiske Fakultet, og Henrik Palmer Olsen, prodekan for forskning på Det Juridiske Fakultet.

15.20 Musik ved Rest in Beats

15.35 Oplæg ved Anne Dvinge, tidligere forsker på Det Humanistiske Fakultet og stifter af Low-Fi

15.40 Introduktioner fra vores hubsters: Freshland, The SEED, FIRE Journal m.fl.

15.50 Walk’n’Talk og mini-workshops med vores hubsters – baren serverer samtidig snacks, øl og ingefærshots fra InsektKBH

16.35 Musik ved Rest in Beats

Seneste