Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Fest

Bloom Under the Oak

Fest — Bloom skyder den danske festivalsommer i gang med minifestivalen Bloom Under the Oak, der byder på natur og videnskab fra de klogeste forskere og skarpeste formidlere, som krydsbefrugtes af litteratur, kunst og musik.

Info

Date & Time:

Place:
Søndermarken, Pile Allé, Frederiksberg

Hosted by:
Bloom

Cost:
Free

Over tre dage i juni vender Bloom tilbage som minifestivalen Bloom Under the Oak under åben himmel i Søndermarken og gør os klogere på universet, på verden og på os selv. Programmet byder på natur og videnskab, som krydsbefrugtes af litteratur, kunst og musik, når de klogeste forskere og skarpeste formidlere fra både ind- og udland indtager samme scenen som en række aktuelle bands, forfattere og kunstnere.

Program
Har du tjekket dit indre ur og læst op på den nyeste døgnrytmeforskning? Spekuleret over, om universet imploderer, eksploderer eller slutter med et stort slurp? Overvejet at leve som en byræv? Undret dig over, hvorfor den uldhårede mammut og de andre store istidsdyr uddøde? Og drømt om at skabe en kunstig hjerne?

Få fornyet stof til eftertanke, når kunstneren Tomás Saraceno, fysikeren Sabine Hossenfelder, naturbogsforfatteren Charles Foster og lydkunstens Indiana Jones, Chris Watson, og en lang række danske topforskere som Anja C. Andersen, Minik Rosing og Eske Willerslev gæster Søndermarken.

Hver aften skydes juninatten igang, når GENTS, Blaue Blume og Svaneborg Kardyb giver koncert, og i løbet af festivalen giver kunstnerne Honey Biba Beckerlee og Studio ThinkingHand og forfatterne Josefine Klougart, Eva Tind og Lotte Kaa Andersen et æstetisk perspektiv på naturen og videnskaberne.

Praktisk
Bloom Under the Oak foregår i Søndermarken på Frederiksberg og er ganske gratis at deltage i.

Bloom Under the Oak er et siddende arrangement på tæpper under åben himmel med plads til 450 gæster ad gangen, som fordeles efter først til mølle.

Arrangementet afvikles i trygge omgivelser i overensstemmelse med myndighedernes gældende retningslinjer og restriktioner.

Fri entré

Seneste