Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Bloom

Øvrige — Bloom er en ny festival om natur- og videnskab i Søndermarken, hvor oplæg, symposier og debatter krydres med det bedste fra filosofien og kulturens verden. Bloom foregår for andet år og det er i Søndermarken d. 26.-27. maj.

Info

Date & Time:

Place:
Søndermarken, 2000 Frederiksberg, Danmark.

Hosted by:
Bloom Festival

Cost:
Free

Celebrating the nature of nature

I maj 2017 sprang Bloom ud i fuldt flor for første gang. I 2018 sker det igen, når Hovedstadens festival om natur og videnskab den 26.-27. maj præsenterer nogle af de skarpeste forskere, filosoffer, kunstnere og tænkere i Søndermarken på Frederiksberg.

I det grønne løv og i de lyse aftener lader Bloom videnskaben tale videnskabens sprog, så vi alle sammen kan blive klogere på universet fra kunstig intelligens til insekternes mystiske færden – og alt derimellem. Festivalen krydrer talks, walks og debatter med koncerter, mad, åbne laboratorier, tænkepauser, kunst og kreative åndehuller.

Programmet for Bloom 2018 offentliggøres løbende.
De første navne er: Harvard-professor og ‘fysikkens dronning’ Lisa Randall, virtuos doktor i astrofysik Jean-Pierre Luminet, professor i genetik, tarmens mand og bestsellerforfatteren Tim Spector, stjerneprofessor i geologi Minik Thorleif Rosing og komponist Louise Alenius Boserup med et nykomponeret værk i anledning af Bloom.

Deltag i begivenheden her, så bliver du holdt opdateret på nyt om Bloom 2018. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev på www.bloom.ooo, følge os på Facebook, følge os på Instagram-profilen @bloomdk eller Blooms website www.bloom.ooo.

————————————————–
Bloom – festival om natur og videnskab
Den 26. -27. maj 2018
i Søndermarken på Frederiksberg, København
—————————————————

Vi ses under lindetræerne i Søndermarken den 26.-27. maj 2018!

Seneste