Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Forelæsning

Bogrelease med Cecilie Fabricius

Forelæsning — Den 7. november kan du komme til arrangement hos forlaget Eksistensen i anledning af udgivelsen af bogen TÆNKER DU STADIG MEGET PÅ DÉT? af Cecilie Fabricius.

Info

Date & Time:

Place:
Eksistensen
Frederiksberg Allé 10
1820 Frederiksberg

Hosted by:
Eksistensen

Cost:
Free

Til arrangementet vil Cecilie Fabricius læse op fra sin udgivelse og fortælle lidt om, hvorfor hun har valgt at skrive bogen, hvad der har været nemt i skriveprocessen, og hvad der har været svært.

Hun vil også fortælle om sin
oplevelse af sorgen, som hun mener, har mange forskellige ansigter. Både det sørgelige, ensomme, absurde, surrealistiske og det humoristiske kan være til stede og komme til udtryk på samme tid, når et menneske er i sorg.

OM BOGEN
Hvad sker der, når ens far pludselig bliver syg og dør? Gennem små øjebliksbilleder beskriver Cecilie Fabricius mødet med sorgen før, under og efter sin fars død i 2016. Om besøg på sygehuset, om den sidste samtale, om den uforstående omverden – om tilværelsen tæt på sygdom og om tilværelsen efter at have mistet. I korte, intense tekster
inviteres læseren ind i et univers, der somme tider er sørgmodigt, somme tider
grotesk, somme tider humoristisk og somme tider en blanding af det hele.
Tabet for forfatteren er ikke kun tabet af en vigtig familiefigur; det er også tabet af identitet og historie. Hvem er jeg, når min far ikke er her mere?

Seneste