Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Book launch - Medieret

Debat — Oplæg om Folketingets rolle og mediernes ytringsfrihed v/Pernille Skipper (MF) og oplæg om medieret v/Trine Baumbach.

Info

Date & Time:

Place:
Det Juridiske Fakultet, Nanna Berg auditoriet, 1. sal, rum 9A-1-01, Njalsgade 76, 2300 København S

Hosted by:
CORA - Center for Offentlig Regulering og Administration

Cost:
Free

CORA – Center for Offentlig Regulering og Administration og forlaget Karnov Group inviterer til book launch i anledning af udgivelsen af Trine Baumbachs bog “Medieret – Frihed og ansvar”, Karnov Group.

I bogen behandles reglerne om mediernes frihed og ansvar, altså mediernes ytringsfrihed, ytringsfrihedens grænser, det særlige medieansvar, den retlige regulering af mediernes arbejdsmetoder og mulighed for at indsamle information, herunder reglerne om aktindsigt, reglerne om Pressenævnet og god presseskik samt reglerne om kildebeskyttelse. Alle emner og problemstillinger i kapitlerne er analyseret i lyset af internationale instrumenter eller perspektiver, ikke mindst er Den Europæiske Menneskerettighedskonvention og Menneskerettighedsdomstolens praksis inddraget. Endvidere behandles i bogen grundtanker og problemstillinger som ud fra en mere samfundsmæssig tilgang er væsentlige, og som alle, der beskæftiger sig med medier og medieret, er nødt til at have i hvert fald et grundlæggende kendskab til.

Læs mere og deltag

Seneste