Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Bordløs undervisning, corona og klima - Ekstraordinært HUMrådsmøde

Debat — Er du træt af bordløs undervisning? Har du stærke holdninger til fakultetets corona-håndtering? Vil du havde indflydelse på om undervisningen skal være fysisk, online eller en blanding? Så kom med til ekstraordinært HUMrådsmøde nu på søndag hvor vi skal afgøre HUMrådets holdning til corona-håndteringen samt til universitetets igangværende arbejde om klima- og bæredygtighed.

Info

Date & Time:

Place:
Studenterrådet ved KU, Købmagergade 52, lokale M3 samt Zoom (https://ucph-ku.zoom.us/j/63841585052)

Hosted by:
Historisk Fagråd, Musikvidenskabeligt Fagråd og Fagrådet for Kommunikation og IT

Cost:
Free

signup

Er du træt af bordløs undervisning? Har du stærke holdninger til fakultetets corona-håndtering? Vil du havde indflydelse på om undervisningen skal være fysisk, online eller en blanding? Så kom med til ekstraordinært HUMrådsmøde nu på søndag hvor vi skal afgøre HUMrådets holdning til corona-håndteringen samt til universitetets igangværende arbejde om klima- og bæredygtighed.

Man kan være med både fysisk og over Zoom. Alle humaniorastuderende og fagråd er velkomne og har stemmeret.

Dagsorden:
Kl. 17.15: Formalia
Kl. 17.25: Fakultetets corona-håndtering og undervisningsforhold
Kl. 19.00: Klima og bæredygtighed
Kl. 19.50: Eventuelt
Kl. 19.55: Mødeevaluering
Sted: Studenterrådet ved KU, Købmagergade 52, lokale M3 (indgang gennem gården).
Zoom link: https://ucph-ku.zoom.us/j/63841585052
———————————-

Det ekstraordinære HUMrådsmøde er indkaldt af Historisk Fagråd, Musikvidenskabeligt Fagråd og Fagrådet for Kommunikation og IT jævnfør HUMrådets vedtægter §15. Det gør vi fordi, at vi mener at der er brug for en fælles diskussion og stillingtagen fra HUMrådets side til fakultetets håndtering af corona-situationen. Herunder HUMrådets holdning til bordfri undervisningen, den mangelfulde håndtering af sikkerhed i forhold til corona-smitte (f.eks. mangel på håndspritstandere og klare retningslinjer) og de problemer som udsatte studerende oplever. Lige nu foregår der et arbejde med planlægningen af hvordan undervisningen skal foregå fremefter så længe corona-pandemien varer. HUMrådet er med i denne gruppe og der er deadline for høringssvar 30. september, derfor skal vi inden dette beslutte hvad vi mener.

Ligeledes er der et arbejde i gang om universitetets klima- og bæredygtighedspolitik. Herunder om klima skal indføres i undervisningen, om ændringer af bygnings- og kantinedrift og om der skal indføres begrænsninger på deltagelsen i internationale konferencer og lignende. Også her er der brug for fælles stillingtagen, bl.a. inden det fælles stormøde om emnet som Københavns Universitet holder den 28. september, samt valg til relevante arbejdsgrupper.

Vi glæder os til at se jer, alle humaniorastuderende og fagråd er velkomne og har stemmeret.

Uddybet dagsorden og baggrund for indkaldelsen kan findes her.

Venlig hilsen
HUMrådets Akademisk Rådsgruppe i samarbejde med Historisk Fagråd, Musikvidenskabeligt Fagråd og Fagrådet for Kommunikation og IT

Seneste