Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Bordsamtaler – Natur, menneske, kristendom

Øvrige — Bordsamtaler er samtaler over aftensmad. Vi begynder kl. 18.30 med et kort oplæg på 15-20 min. ved en inviteret person til at igangsætte samtalen. Så vil der blive serveret noget mad, som vi spiser samtidigt med, at vi samtaler om aftenens emne.

Info

Date & Time:

Place:
Skt. Johannes på Torvet. Skt. Hans Torv 30, 2200 Kbh. N

Hosted by:
Studenterpræst Nicolai Halvorsen

Cost:
Free

signup

Studenterpræst Nicolai Halvorsen inviterer til

Bordsamtaler er samtaler over aftensmad. Vi begynder kl. 18.30 med et kort oplæg på 15-20 min. ved en inviteret person til at igangsætte samtalen. Så vil der blive serveret noget mad, som vi spiser samtidigt med, at vi samtaler om aftenens emne. Der vil være mulighed for at spørge toplægsholderen, få uddybet emnet og komme med egne overvejelser. Formålet er at vi har et socialt fællesskab om måltidet, vi hygger os og vi bliver klogere på emnet. Man er meget velkommen til at melde sig til et madhold. Det overordnede tema for samtalerne er: Naturen, mennesket og kristendommen.

D. 26/9:  “Menneskets rolle i forhold til Naturen. Herske eller tage ansvar for?” ved lektor, cand. teol. Ph.d. Søren Holst.

D. 10/10: “Skaber naturen sig selv eller er der en skaber?” ved professor på teologi, ph.d. teol Niels Henrik Gregersen.

D. 24/10: “Evolution – konkurrence eller samarbejde?” ved cand. Scient. Peder Worning.

D. 31/10: “Død – biologisk og religiøst.” ved studenterpræst Nicolai Halvorsen.

Praktisk information:

Tid: Tirsdage d. 26. september, 10., 24. og 31 oktober kl. 18.30.

Sted: Skt. Johannes på Torvet. Skt. Hans Torv 30, 2200 Kbh. N

Tilmelding til studenterpræst Nicolai Halvorsen på praest@sund.ku.dk

Husk at skrive din studieretning og telefonnummer.

Samtalerne er forbeholdt studerende ved universiteter og højere læreanstalter. Man kan kun tilmelde sig hele forløbet, også selvom man ikke kan komme hver gang. Hvis der er særlige præferencer og allergier mht mad, så skriv til Nicolai på: praest@sund.ku.dk

 

Seneste