Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Clement Kjersgaard: Hvad vil Danmark med Danmark?

Foredrag — KU-alumne og tv-vært Clement Kjersgaard tager temperaturen på det danske demokrati og rejser spørgsmålet: Hvordan ser den vestlige verdens fremtid ud?

Info

Date & Time:

Place:
Københavns Universitet (lokale oplyses senere)

Hosted by:
Københavns Universitets Alumneforening

Cost:
Free

signup

Foredrag med KU-alumne og tv-vært Clement Kjersgaard

De ellers så veletablerede politiske spilleregler er blevet blæst af banen i en række  lande – mest illustrativt i USA og Storbritannien. Det rejser spørgsmålet: Hvordan ser den vestlige verdens fremtid ud?

Det er ikke kun i Kina, Rusland og Mellemøsten, men også i Tyrkiet og Østeuropa, at man ikke (længere) betragter det vestlige demokrati som noget efterstræbelsesværdigt ideal.

Men denne krise – og det ER en krise – tager en særlig form i Danmark. Vores historiske arv giver os både særlige styrker og særlige problemer – det første gentager vi ofte, det sidste nægter vi stædigt at ville anerkende.

Om oplægsholderen:
Clement (f.1975) er uddannet i Hong Kong, Oxford og København, tv-vært (siden 2004) på bl.a. “Debatten” og “Vi ses hos Clement”, desuden (siden 2002) udgiver af Nyhedsmagasinet RÆSON (www.raeson.dk), grundlægger af Vidensfestival (siden 2011) samt en af landets mest efterspurgte foredragsholdere og ordstyrere.

Tilmeld dig arrangementet her.

 

Seneste