Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Coaching foredragsrække: Signe Bonnén - Samtalen binder os sammen

Foredrag — Gør dig klog på samtalen! Øge kvaliteten af dine hverdagssamtaler! Forfatteren til en lille bog om samtalen fortæller dig hvordan.

Info

Date & Time:

Place:
Inst. for Idræt og Ernæring, Karnapsalen, Nørre Allé 53

Hosted by:
Prof. Reinhard Stelter, Coaching Psychology Unit, NEXS

Cost:
Free

signup

Det er i samtalen, vi danner den spæde kontakt og skaber tillid. Og kontakt og tillid er grundpillerne for kvalitet i samtalen. Signe Bonnéns fokus er hverdagens samtaler – de stor og små.

Hendes mål er, at vi kan blive bedre og mere bevidste om betydningen af at øge kvaliteten af vores hverdagssamtaler, for mon ikke Wittgensteins berømte citat: ”Grænserne for mit sprog sætter grænserne for min verden”, også har betydning for vores hverdagssamtaler og relationer?

Med udgangspunkt i Signes seneste bog: TAL SAMMEN – simple værktøjer til bedre samtaler, vil Signe både lave små træningsøvelser, hvor du højst sandsynligt umiddelbart kan mærke forskellen.

Signe Bonnén har tidligere bl.a. undervist i kommunikation på RUC, hun er beskikket censor i Kommunikation, hun har været kommunikationschef, -ansvarlig, og -medarbejder og i over 10 år har hun været selvstændig konsulent, og nu er hun partner i konsulenthuset FLOK.

Seneste