Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Coachingforedrag - "Coaching i komplekse forandringsprocesser"

Foredrag — Coaching Psychology Unit ved NEXS, Københavns Universitet, inviterer til gratis foredrag om "Coaching i komplekse forandringsprocesser" ved Rikke Alice Bille & Ann Cherie Fleron.

Info

Date & Time:

Place:
Store Auditorium, Institut for Idræt og Ernæring, Nørre Allé 53, 2200 København N.

Hosted by:
Coaching Psychology Unit ved NEXS, Københavns Universitet

Cost:
Free

signup

Kompleksitetsinspirerede forståelsesformer markerer sig i disse år stærkt som nyt og tilsyneladende appellerende tankeværktøj til forståelse af organisatorisk liv og ledelse – ikke mindst i en dansk kontekst. Kompleksitetsperspektivets øjensynlige tiltrækningskraft er et studie værd. Med inspiration fra kompleksitetsteorien og Patricia Shaws arbejde i organisationer har vi arbejdet med forandring og implementering i en kommunal kontekst. Foredraget vil give et bud på, hvordan man som leder og konsulent, med udgangspunkt i Ralphs Staceys teori om organisation og ledelse, kan arbejde med forandringsprocesser i en organisatorisk kontekst ved hjælp af coachingværktøjer.

Om foredragsholderne:

Rikke Alice Bille arbejder som organisationskonsulent i Inklusionshjælp. Hun er uddannet lærer og cand. pæd.pæd. og Master i Organisatorisk Coaching og Læring.

Ann Cherie Fleron er leder af Kompetencecenteret Jægersborg Vuggestue og Børnehave i Gentofte Kommune. Hun er uddannet pædagog og systemisk familiecoach, har en diplomuddannelse i Ledelse, Master i Organisatorisk Coaching og Læring, samt en ledelse -og proceskonsultationsuddannelse.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig på:

http://nexs.ku.dk/forskning/sektioner/idraet-individ-samfund/projekter/coaching/coachingforedrag/tilmelding/

Foredraget er en del af foredragsrækken “Coaching – forskning og praksis”, der har til formål at bygge bro mellem forskning og praksis inden for coaching og samtidigt forankre coachingpraksisser i forskningsdiskursen. Intentionen er at give ord til forskere, der belyser coaching i en erhvervs-, sundheds eller sportsrelateret sammenhæng. Coaching Psychology Unit University of Copenhagen blev etableret for at igangsætte og koordinere tværfaglig forskning, samt uddannelse og formidling inden for coaching.

Seneste