Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Coachingforedrag - "Coaching som kunsten at dvæle i dialogen"

Foredrag — Coaching Psychology Unit ved NEXS, Københavns Universitet, inviterer til gratis foredrag om "Coaching som kunsten at dvæle i dialogen" ved Reinhard Stelter.

Info

Date & Time:

Place:
Store Auditorium, Institut for Idræt og Ernæring, Nørre Allé 53, 2200 København N.

Hosted by:
Coaching Psychology Unit ved NEXS, Københavns Universitet

Cost:
Free

signup

Hvad kendetegner den bæredygtige og meningsfulde samtale, der giver værdi for samtaleparterne? Ikke alle samtaler og dialogtyper er hjælpsomme og nyttige for den enkelte person. Det er vigtigt at forstå såvel den sociale som den organisatoriske ramme for samtalen for at kunne give den værdi og mening.

Dialogen er med til at sikre os et holdepunkt og en integritet i vores måde at agere i verden på. Hvis vi dvæler i dialogen, åbner der sig nye muligheder for en grundlæggende forståelse af os selv og hinanden.

Få input til at lytte til dig selv og den anden i dialogen, så du opnår en bæredygtig og meningsfuld samtale, som i sidste ende kan hjælpe dig til at finde dit etiske ståsted og egne personlige værdier.

Reinhard Stelter har en ambition om at åbne sin tilgang til alle former for professionelle, transformative og støttende samtaler.

Om foredragsholderen:

Reinhard Stelter er professor i sports- og coachingpsykologi på Københavns Universitet og gæsteprofessor på Copenhagen Business School (Master of Public Governance). Han er aktuel med bogen ”Kunsten at dvæle i dialogen – Kvalificering af professionelle hverdagsdialoger gennem tredje generations coaching”.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig på:

http://nexs.ku.dk/forskning/sektioner/idraet-individ-samfund/projekter/coaching/coachingforedrag/tilmelding/

Foredraget er en del af foredragsrækken “Coaching – forskning og praksis”, der har til formål at bygge bro mellem forskning og praksis inden for coaching og samtidigt forankre coachingpraksisser i forskningsdiskursen. Intentionen er at give ord til forskere, der belyser coaching i en erhvervs-, sundheds eller sportsrelateret sammenhæng. Coaching Psychology Unit University of Copenhagen blev etableret for at igangsætte og koordinere tværfaglig forskning, samt uddannelse og formidling inden for coaching.

Seneste