Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Coachingforedrag: Når der skal mere til end coaching - udvikling af teamsamarbejde i professionelle læringsfælleskaber

Foredrag — Med coaching kommer vi langt i teamsamarbejdet. Men hvad gør vi, når det ikke er nok?

Info

Date & Time:

Place:
Store Auditorium, Institut for Idræt og Ernæring, Nørre Allé 53, 2200 København N.

Hosted by:
Prof. Reinhard Stelter, Institut for Idræt og Ernæring, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet

Cost:
Free

signup

Hvordan gør vi deltagerne selvcoachende, så de kan drive processen uden coachens tilstedeværelse? Når målet er at gøre teamet selvkørende. Hvor går grænsen for, hvad coaching kan? Og hvad træder i stedet? Søs og Nanna kommer rundt om teamets dysfunktioner, betingelser for vækst, facilitering og teamcoaching. De sætter scenen for refleksion, undersøgelse og dialog, så der bygges bro til hverdag og kontekst. Foredragsholderne vil inddrage et praktisk perspektiv til emne på basis af deres 10 års erfaring med coaching og udvikling af team i uddannelsessektoren, særligt i grundskole og ungdomsuddannelser.

Søs Rask Andresen er lærer, coach, forfatter og proceskonsulent; og Nanna Paarup er master i positiv psykologi, cand.merc., coach, forfatter og proceskonsulent. Foredragsholderne har www.skolekonsulenter.dk og har de sidste 10 år været optaget af læring, teamudvikling, positiv psykologi og klasseledelse. De laver kompetence- og skoleudvikling for lærere, pædagoger og ledere. Derudover udgiver de bogserien ”Værktøjer til klasseledelse” ved Dansk Psykologisk Forlag. Deres seneste bog er ”Teamsamarbejde. Professionelle læringsfællesskaber og bedre møder”.

 

Seneste