Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Coachingforedrag - "Protreptik som samtalepraksis - helt konkret"

Foredrag — Coaching Psychology Unit ved NEXS, Københavns Universitet inviterer til gratis foredrag om "Protreptik som samtalepraksis - helt konkret" ved Mette Mejlhede & Kim Gørtz.

Info

Date & Time:

Place:
Store Auditorium, Institut for Idræt og Ernæring, Nørre Allé 53, 2200 København N.

Hosted by:
Coaching Psychology Unit ved NEXS, Københavns Universitet

Cost:
Free

signup

Protreptik er en form for filosofisk coaching, hvor dialogparterne får mulighed for at vende sig mod det mest væsentlige i deres liv. Deltagerne i dagens arrangement kan forvente en praktisk indføring i protreptikken, en samtalepraksis fra den aristoteliske skole i moderniseret udgave. Indlægget vil være et oplæg med inspiration fra oplægsholdernes bog ”Protreptik – få samtaler til at lykkes”, kombineret med demonstration af denne type samtale og små øvelser med efterfølgende refleksion og spørgsmål.

Om foredragsholderne:

Mette Mejlhede, cand.merc. HRM, direktør i Copenhagen Coaching Center, forfatter til bøger om ledelse, coaching og protreptik. Arbejder til dagligt med undervisning på CCC’s to årige EMCC-akkrediterede coachinguddannelse, laver skræddersyede lederuddannelser og forløb i både den offentlige og private sektor. Har ligeledes på daglig basis coaching og protreptiske samtaler med studerende og ledere.

Kim Gørtz, ph.d., filosof og chefkonsulent i Copenhagen Coaching Center, ekstern lektor på CBS, forfatter til adskillige bøger om filosofi i erhvervslivet, coaching og ledelse. Arbejder dagligt i praksis med undervisning af ledere, studerende på CCC’s EMCC-akkrediterede coachinguddannelse, coaching samt protreptiske/filosofiske samtaler både med studerende og ledere.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig på:

http://nexs.ku.dk/forskning/sektioner/idraet-individ-samfund/projekter/coaching/coachingforedrag/tilmelding/

Foredraget er en del af foredragsrækken “Coaching – forskning og praksis”, der har til formål at bygge bro mellem forskning og praksis inden for coaching og samtidigt forankre coachingpraksisser i forskningsdiskursen. Intentionen er at give ord til forskere, der belyser coaching i en erhvervs-, sundheds eller sportsrelateret sammenhæng. Coaching Psychology Unit University of Copenhagen blev etableret for at igangsætte og koordinere tværfaglig forskning, samt uddannelse og formidling inden for coaching.

Seneste