Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Koncert

CPH JAZZ FESTIVAL: Verdensmænd + Balkan Basterds

Koncert — Der er budt op til dans, når Verdensmænd og Balkan Basterds indtager Studenterhuset! Du kan opleve dem til Copenhagen Jazz Festival på Studenterhuset sammen med mange andre koncerter. Fuldt program på www.studenterhuset.com/events

Info

Date & Time:

Place:
Studenterhuset
Købmagergade 52
1150 København K

Hosted by:
Studenterhuset

Cost:
Free

BALKAN BASTERDS:
De danser med dig, fester med dig, holder om dig, lytter til dig, bekymrer sig om dig, er vilde og voldsomme sammen med dig, nyder en stille stund og et smukt stykke musik med dig og drikker en kold øl med dig bagefter.

Balkan Basterds spiller dansabelt musik fra Balkan-området. De skaber altid en fest og en positiv atmosfære, med smil på læben og kriller i kroppen. Dans, skrål og løssluppen opførsel er tilladt og påskønnet, når Balkan Basterds spiller op. Bandet har i marts 2019 præsenteret sit første album med egne numre, “Den første”.

VERDENSMÆND:
Det handler om kærligheden til sydlandske rytmer, underholdende lyrik, energi og publikumskontakt, når Verdensmænd går på scenen.

Er du til alternative, world-inspirerede tunes kombineret med hiphop, så er det op foran scenen og kridt danseskoene!


Find mange flere koncerter i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival på Studenterhuset på www.studenterhuset.com/events

Seneste