Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Seminar

CV og ansøgning med MÆRSK

Seminar — Kom og bliv klogere på, hvordan dit CV havner øverst i bunken, når Projekt- og Karrierevejledningen i samarbejde med MÆRSK inviterer til oplæg om CV og ansøgning d. 22. november!

Info

Date & Time:

Place:
CSS - Øster Farimagsgade 5 - 1353 København K CSS - lokale 35.01.06

Hosted by:
Projekt- og Karrierevejledningen & MÆRSK

Cost:
Free

signup

Dit CV er det vigtigste dokument i din jagt på jobbet. Det er typisk her, virksomhedens ledere og HR-medarbejdere først tager fat, og her de danner sig det afgørende indtryk af dig. Og kun hvis CV’et er i orden, går de videre til at læse din ansøgning.

Programme Manager og cand,psych. Louise Bjerring har været ansat i HR Mærsk i 10 år og kan derfor give jer god indsigt i, hvad der virker godt på ens CV og i ansøgningen.

Louise er nu ansat i afdelingen ‘Go with Maersk’ (https://www.gowithmaersk.com/) – en afdeling med fokus på udvikling af kommende ledere inden for transport og logistik. Louise er bl.a. også ansvarlig for Mærsks Graduate Programmer.

Du kan læse mere om Louises profil på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/louise-bjerring-52a77a11/

Sammen med Louise vil Ulrik Romme fra Akademikernes A-kasse hjælpe dig med, hvordan du bedst muligt præsenterer dine erfaringer og motivation på dit CV og ansøgning!

Seneste