Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Debat med DJ og freestyle

Debat — Per Vers fyrer den af med freestylerap, mens Carolina Magdelene Maier (Å) skal debattere uddannelse, klima og trivsel (blandt unge) med Jan E. Jørgensen (V). Alt sammen pakket ind i musikalske indspark fra DJ Ramati aka Muchacho. Debatkonceptet hedder Say it! Play it! og finder sted i København den 1. februar kl 20.00-21.30 på Studenterhuset.

Info

Date & Time:

Place:
Studenterhuset, Købmagergade 52, 1150 Kbh K

Hosted by:
Studenterhuset og Fora København

Cost:
Free

signup

Per Vers fyrer den af med freestylerap, mens Carolina Magdelene Maier (Å) skal debattere uddannelse, klima og trivsel (blandt unge) med Jan E. Jørgensen (V). Alt sammen pakket ind i musikalske indspark fra DJ Ramati aka Muchacho. Debatkonceptet hedder Say it! Play it! og finder sted i København den 1. februar kl 20.00-21.30 på Studenterhuset.

Fora tager hul på det nært forestående folketingsvalg, når de to politikere skal debattere, ringe til Moder Jord, holde visionære taler om uddannelsessystemet i Danmark og tale om hvordan den unge egentlig går rundt og har det. I debatten tages fat på præstationskultur, ensomhed, det svære uddannelsesvalg og klimaforandringer ift. skrækscenarier og fremtidstanker.

De tre temaer indledes og kommenteres med et musikalsk indspark fra DJ Ramati aka Muchacho, og til at indlede løjerne og afslutte debatten har vi Per Vers til at levere freestylerap. Moderator er journalist Christian Frederiksen.

Seneste