Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

DEBATAFTEN OM COLOMBIA

Debat — Debate — Hvad er status efter godt halvandet år med Gustavo Petro? Vi vender situationen med oplæg og efterfølgende debat.

Info

Date & Time:

Place:
Søndre Campus, Lokale 22.0.11, Emil Holms Kanal 2, 2300 København S

Hosted by:
Det Interkulturelle Akademi (AiiA) og Nunca Más - International Network for Human Rights and Psycho-social

Cost:
Free

Sammen med vores venner i Nunca Más inviterer AiiA til en spændende debataften om Colombia i lokale 22.0.11 på KUA, torsdag d. 23. november kl. 17-19.
Der er nu gået mere end et år siden Gustavo Petro valgtes som Colombias første venstreorienterede præsident. Hvordan er det gået med de sociale reformer, fredsforhandlingerne, naturbeskyttelsen og meget andet, og hvilke udfordringer står regeringen med i den kommende tid?
Vi starter med oplæg og tager derefter en debat.
Oplægsholdere:
Mogens Pedersen – Forhv. ambassadør i Colombia og tidl. senioranalytiker i Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS)
Merete Hansen – International konsulent med særligt fokus på konfliktanalyse, menneskerettigheder og udviklings- og humanitær resultatbaseret programledelse med mere end 25 års erfaring fra Latinamerika.
Thomas Jazrawi – cand. scient. pol. fra Københavns Universitet med særlig viden om klimaforandringer, biodiversitet og miljøpolitik i en international kontekst. Tidligere miljø- og klimaredaktør ved Globalnyt.
Kom og deltag. Vi glæder os til at se je

Seneste