Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Demo: Stop angrebet på unge og arbejdsløse!

billede:

Øvrige — Kom med til demonstration mod dagpengeforringelserne!

Info

Date & Time:

Place:
Beskæftigelsesministeriet (Holmens Kanal 20, 1060 K)

Hosted by:
HUMrådet på Københavns Universitet, Revolutionære Socialister, Kommunistisk Parti, SFU (Socialistisk Folkepartis Ungdom), Jobcentrets Ofre, Arbejderpartiet Kommunisterne, Enhedslisten Nordvest, Arbejdsløshedsklubben i BJMF (opdateres løbende)

Cost:
Free

signup

Mette Frederiksen, Peter Hummelgaard og resten af den socialdemokratiske regering har med sit nye reform-udspil “Danmark kan mere 1” hevet det tunge skyts frem og sigter mod at smadre dagpengeretten for unge og brutalisere kontanthjælpssystemet yderligere.

Med regeringens udspil vil nyuddannede dagpengemodtagere på dimittendsats miste 4.000 kr. om måneden og deres dagpengeperiode bliver reduceret fra to til ét år. Mange vil få svært ved at få enderne til at mødes.

Samtidig vil regeringen endnu engang gøre “indvandrere” til syndebukke og trampe på de, som allerede er nederst på samfundsstigen. Mennesker på kontanthjælp, som vurderes at have “integrationsbehov”, vil regeringen tvinge ud i løndumping på fuld tid gennem tvangsarbejde i såkaldte nyttejob. Det vil presse lønniveauet generelt og gå ud over reelle job på almindelige vilkår.

Det nægter vi at acceptere stiltiende! Derfor går vi på gaden foran Beskæftigelsesministeriet tirsdag den 21. september kl. 16:30. Det er NU, at der skal lægges pres på politikerne inden disse forslag bliver vedtaget. Del begivenheden, inviter din venner og spred budskabet på din uddannelse, arbejdsplads og blandt alle andre du kender.

Vi er lidt under tidspres, så derfor er demonstrationen blevet arrangeret meget hurtigt. Hvis du er med i en organisation som gerne vil være medarrangør eller anbefaler så kontakt os endelig her eller på rasmusjjeppesen@gmail.com.

Arrangører:
Revolutionære Socialister, Kommunistisk Parti, SFU (Socialistisk Folkepartis Ungdom), HUMrådet på Københavns Universitet, Jobcentrets Ofre, Arbejderpartiet Kommunisterne, Enhedslisten Nordvest, Arbejdsløshedsklubben i BJMF (opdateres løbende)

Anbefalere:
Enhedslisten KBH


Følg med her: https://da-dk.facebook.com/events/3122867394593049/

Seneste