Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

DEN DIGITALE FREMTID

Debat — Den 1. marts kl. 17-20 afholder Det Samfundsvidenskabelige Fakultet et arrangement om den digitale fremtid for studerende. Den digitale udvikling påvirker hele vores samfund og ikke mindst arbejdsmarkedet og stiller derfor helt nye krav til forretningsmodeller i den private og offentlige sektor. I kraft af den voksende betydning er digitalisering dermed for alvor kommet på den politiske dagsorden.

Info

Date & Time:

Place:
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet
Øster Farimagsgade 5
1353 København K
Auditorium 35.01.44

Hosted by:
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet i samarbejde med Accenture og studerende fra statskundskab og økonomi

Cost:
Free

signup

Den 1. marts kl. 17-20 afholder Det Samfundsvidenskabelige Fakultet et arrangement om den digitale fremtid for studerende.

Den digitale udvikling påvirker hele vores samfund og ikke mindst arbejdsmarkedet og stiller derfor helt nye krav til forretningsmodeller i den private og offentlige sektor. I kraft af den voksende betydning er digitalisering dermed for alvor kommet på den politiske dagsorden.

Digitalisering, big data, cloud, business intelligence, robotter og nye agile forretningsmodeller er begreber som samfundsvidenskabelige bør forholde sig til. Netop derfor er digitalisering relevant for dig, der læser statskundskab, økonomi, antropologi, sociologi og psykologi.
Men hvilke kompetencer er der så egentlig brug for? Og hvilken betydning har det for dig som samfundsvidenskabelig kandidat?

Deltag i en spændende diskussion med eksperter og bliv klogere på digitaliseringens mange muligheder og udfordringer.

Følgende virksomheder vil være repræsenteret i et panel:

Mærsk Line
Danske Bank
Dansk Industri
Udenrigsministeriet
Digitaliseringsstyrelsen
Accenture
ACCENTURE ER VORES HOVEDSPONSOR OG SAMARBEJDSPARTNER!

Arrangementet er udviklet og afholdes af studerende fra Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Karrierevejledningen på SAMF og ACCENTURE.

Tilmeld dig nu på KUnet: https://intranet.ku.dk/samfstuderende/arrangementer/karrierearrangementer/Sider/Digitalisering.aspx

Seneste