Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

DET 2. FOLKETING PÅ ARBEJDERMUSEET

Foredrag — Den økonomiske ulighed i Danmark har været støt stigende siden begyndelsen af 90’erne og markant siden starten af 00’erne. Udviklingen er hverken ny eller ukendt. Siden år 2000, har vi f.eks. set en fordobling af mennesker, der lever i relativ fattigdom i Danmark, og tal fra Danmarks statistik viser, at antallet i dag er på 250.532. Heraf er 61.185 børn.

Info

Date & Time:

Place:
Arbejdermuseet, Rømersgade 22. København K

Hosted by:
Arbejdermuseet

Cost:
50 kr.

signup

Kom til politisk samtalesalon om samfundets helt store spørgsmål i Arbejdermuseets festsal.

Den økonomiske ulighed i Danmark har været støt stigende siden begyndelsen af 90’erne og markant siden starten af 00’erne. Udviklingen er hverken ny eller ukendt. Siden år 2000, har vi set en fordobling af mennesker, der lever i relativ fattigdom i Danmark, og tal fra Danmarks statistik viser, at antallet i dag på er 250.532. Heraf er 61.185 børn.

Det 2. Folketing tager temperaturen på vores folkestyre. Der er meget snak i den offentlige debat om det politiske spil, om pseudolovgivning, og om en stigende mistillid til vores folkevalgte, men hvad er det rent faktisk vores politikere gør, når de lovgiver? Og hvor store uenigheder er der egentlig i folketingssalen, når de fleste lovforslag bliver besluttet med 90 procent enighed henover midten?

Seneste