Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Digi-Talks: Morgendagens stjerner

Debat — Digi-Talks inviterer til en aften med fokus på, hvad du som samfundsfaglig studerende skal kunne for at blive en af morgendagens stjerner på fremtidens digitale arbejdsmarked.

Info

Date & Time:

Place:
Center for Sundhed og Samfund
Øster Farimagsgade 5A, 1353 København

Hosted by:
Digi-Talks

Cost:
Free

Vil du vide mere om, hvad du som samfundsfaglig studerende skal kunne for at blive en af morgendagens stjerner på fremtidens digitale arbejdsmarked?

Digi-Talks inviterer på en begivenhedsrig aften i selskab med en række prominente navne inden for digitalisering, innovation og entreprenørskab. Vi byder på lækre sandwiches i samarbejde med Djøf.

Aftenen starter ud med en åbningstale af erhvervsminister Brian Mikkelsen, som vil belyse perspektiver på de nødvendige digitale kompetencer på fremtidens arbejdsmarked, og hvordan samfundsfaglige profiler er efterspurgte.

Åbningstalen følges af et oplæg fra Michael Valentin der er CEO hos den gazelle prisvindende virksomhed, Signifly. Signifly tilbyder digitale løsninger til deres klienter i form af hjemmesider, apps og e-commerce ved at kombinere strategi, design og teknologi. Herefter byder vi på gratis sandwiches, som man kan nyde under en kort pause.

Herefter gæstes talerstolen af Anders Kofoed, der som vicedirektør for Alexandra Instituttet og professor i kunstig intelligens, vil berette om fremtidens tendenser inden for digitalisering. På digitaliseringsfronten beskæftiger Anders Kofoed sig blandt andet med machine learning, IoT, Cloud Computing og kunstig intelligens.

Tilmelding til eventet foregår via Djøf’s hjemmeside – link følger.

Vi ser frem til en inspirerende aften fyldt med spændende input fra oplægsholdere såvel som studerende.

Vi glæder os til at se jer!

Aftenens program:
17:00 – 17:20 – Åbningstale ved erhvervsminister Brian Mikkelsen
17:20 – 17:45 – CEO for Signifly Michael Valentin
17:45 – 18:00 – Pause med *gratis* sandwich
18:00 – 18:20 – Vicedirektør ved Alexandra Instituttet Anders Kofoed
18:20 – 18:40 – TBA
18:40 – 19:00 – Spørgsmål fra publikum

Seneste