Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Diversity of Copenhagen / Copenhagen Pride Parade

Øvrige — Vis din LGBTQIA-stolthed og gå med Københavns Universitet - University of Copenhagen til Copenhagen Pride Parade den 17. august. Igen i år deltager Københavns Universitet i Pride Paraden - og måske bliver vi endnu engang paradens største gruppe! Som altid er både studerende og ansatte velkomne, og tag gerne familie og venner med.

Info

Date & Time:

Place:
Frederiksberg Rådhus

Hosted by:
Københavns Universitet

Cost:
Free

signup

Vis din LGBTQIA-stolthed og gå med Københavns Universitet – University of Copenhagen til Copenhagen Pride Parade den 17. august.

Igen i år deltager Københavns Universitet i Pride Paraden – og måske bliver vi endnu engang paradens største gruppe! Som altid er både studerende og ansatte velkomne, og tag gerne familie og venner med.

Det er ganske GRATIS at deltage!

Tilmeldning:
Du skal tilmelde dig senest den 15. august på www.studenterhuset.com/pride

Din tilmelding er nødvendig af hensyn til organisering af KU’s deltagelse. Alle tilmeldte modtager en e-mail med nærmere information i dagene op til paraden.

Ruten er cirka 3,3 kilometer, og den går som altid fra Frederiksberg Rådhus til Rådhuspladsen. Det præcise starttidspunkt kendes først senere, men vi er klar med glitter, sminkebod og hygge fra kl. 11.00.

Vi holder jer opdateret her – og vi glæder os til at se jer alle og til fejre diversiteten på Københavns Universitet.
————-
Bliv frivillig
I ugen op til paraden er vi en blandet flok, der konstruerer bannere, pakker sminkeboder og laver udsmykning. Og på selve dagen hopper vi i en gul vest og hjælpe alle med at få en god oplevelse.
GIV EN HÅND – og tilmeld dig på www.studenterhuset.com/pride

Seneste