Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Koncert

Dobbelt latinamerikansk koncert på Krudttønden

Koncert — Den International Musikfestival Sonamos Latinoamerica præsenterer en dobbelt koncert med to meget forskellige duos som vil følge os til to landskaber i Latinamerika: Andesbjergene og den colombo-venezuelanske sletter.

Info

Date & Time:

Place:
KRUDTTØNDEN
Serridslevvej 2, 2100 København Ø

Hosted by:
CkulturA

Cost:
Forsalg: 100dkk - I døren: 150dkk

signup

INTERNATIONAL MUSIKFESTIVAL SONAMOS LATINOAMERICA

Vi afslutter årets festival med en dobbeltkoncert, hvor musikken vil svinge mellem det traditionelle og det moderne.

>> FLAVIA HUARACHI & AURELIJUS UžAMECKIS (BOL/DK/LIT) <<
| bolivia | andesbjerg | aymarasprog |
Andinsk fløjtespiller/sangerinde Flavia Huarachi og baltiske kontrabassist Aurelijus Užameckis kombinerer folkloren af deres forskellige rødder i en duo, der sammenfletter gamle og moderne udtryk med historier om oprindelse og identitet. Gennem deres debutalbum “Huellas” – “Fodspor”, inviterer de lytteren til at rejse på tværs af det andinske landskab gennem sange på aymara og spanske sproge, med fortællinger om deres møder med Amaypacha – tiden, hvor man forbinde sig med sine forfædre og forsone sig med fortiden.

>> CARLOS CAPACHO & NICOLÁS CASTAÑEDA (VEN/COL) <<
| colombia | venezuela | harpe | joropo | cuatro |
Oplev en transkulturel musikalsk rejse med den venezuelanske cuatro-spiller Carlos Capacho Hurtado og den colombianske Llanera-harpist Nicolás Castañeda. Sammen præsenterer de en fængslende koncert, der blander tradition og innovation.
Duoen viser ikke kun de forskellige musikalske udtryk for hvert instrument, men også en moderne fortolkning af Llanera-musikken fra sletterne i Venezuela og Colombia. Cuatro- og Llanera-harpen har en dyb betydning i den traditionelle musik på de colombo-venezuelanske sletter, kendt som “Orinoco-regionen.” Med udgangspunkt i deres forskelligartede kunstneriske veje tilfører begge musikere jazzpåvirkninger i deres arbejde, idet de inkorporerer en bred vifte af kompositionsteknikker, reharmoniseringsmetoder og spontane improvisationer.

—————————–
ENTRÉ: 100 kr. (+ gebyr) via Billetto.
I døren: 150 kr. (Bemærk! Der er begrænset antal pladser)
—————————–

Festivalen finder sted mellem d. 27. til d. 30. september 2023.
Find hele programmet på: www.ckultura.org.

Sonamos Latinoamerica er en ramme hvor fortid, nutid og fremtid i latinamerikansk folkemusik kommer til at mødes og blandes.

—–
Den Internationale Musikfestival Sonamos Latinoamerica 2023 arrangeres af CkulturA i samarbejde med Cinemateket, Union, Metronomen, Casa de la Guitarra, Krudttønden, Building Communities og den Mexicanske Ambassade.
Med støtte af Københavns Kommune og Frederiksberg Fonden.

Seneste