Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Eksamensystemet til debat - HUMrådsmøde

Debat — Har du overvejet om man kunne lave eksamenerne på en anden måde? Måske en måde som man lærte mere af? Så kom med og diskuterer eksamens- og karaktersystemet til HUMrådsmøde d. 27. marts! Alle er velkommende! Til mødet vil der også være mulighed for at stille op til bestyrelsen hvis man har lyst til at hjælpe mere til i kampen for en bedre uddannelse! Efter mødet vil der være (gratis) aftensmad, sodavand og øl!

Info

Date & Time:

Place:
Københavns Universitet Amager, Faculty Lounge, KUA1. Lige over kantinen.

Hosted by:
HUMrådet ved Københavns Universitet

Cost:
Free

signup

HUMrådsmøde: Eksamensystemet til debat og valg til bestyrelsen

Det er velkendt at en gris ikke bliver tungere af at blive vejet, men bliver en studerende dygtigere af at blive testet? Hvert halve år går vi som studerende til eksamen, men bliver vi dygtigere af det? For kunne man organisere ekssamenssystemet på en anden måde så man ikke bare blev testet, men i højere grad lærte noget af det? Kunne det være en íde med færre karakterer? Flere løbende opgaver eller noget helt tredje? Det vil vi diskutere til HUMrådsmødet den 27. marts og alle studerende er velkommende! Alexander Thordvaldsen, studenterrepræsentant i Københavns Universitets bestyrelse, vil indlede debatten.

Efter diskussionen om eksamensformer og karakterer, vil vi kort opdatere på seneste nyt fra forhandlingerne om nedskæringer på humaniora. Til sidst vil der være “ekstraordinær generalforsamling”, hvilket blot vil sige at vi har afsat 20 minutter hvor folk kan stille op til HUMrådets bestyrelse da vi stadig har et par ledige pladser. Man kan opstille til selve mødet og skulle man havde nogle spørgsmål er man velkommen til at skrive til humraadet.ku@gmail.com

Dagsorden:
17.15: Formalia (navnerunde og valg af referent og dirigent)
17.30-19.00: Oplæg og debat om eksamensformer og karakterer
19.00-19.20: Ekstraordinær generalforsamling med valg til bestyrelsen
19.20-19.50: Nyt fra – Bl.a. nyt om nedskæringer
19.50-19.55: Evt.
19.55-20.00: Mødeevaluering

Der vil være mulighed for pauser i løbet af mødet og der vil være gratis aftensmad og øl eller en sodavand til dem der skulle havde lyst efter mødet. Alle er velkommende og tilmelding er ikke nødvendig.

Seneste