Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Eksistenssamtaler mellem studerende

Debat — Tal med andre studerende om eksistensen helt nede på jorden og bliv klogere på dine egne og andres holdninger

Info

Date & Time:

Place:
Johannes på Torvet
Sankt Hans Torv 30
2200 København N

Hosted by:
Studenterpræsterne på KU

Cost:
Free

Eksistenssamtalerne er som titlen antyder en samtale om eksistentielle fænomener og problemstillinger mellem deltagerne. Vi er højest 10 personer i gruppen og samtalerne igangsættes af studenterpræst Nicolai Halvorsen med en kort tekst eller et stykke musik. Derefter kan alle deltagere byde ind med tanker og refleksioner.

Formålet er primært at blive klogere på egne tanker og holdninger. I samtalen er det ofte mere interessant at høre, hvad de andre har erfaret og oplevet og hvilke tanker det har givet anledning til, end at høre hvad de har læst. Vi vil også overveje emnerne i forhold til tidsånd og kultur, men det vil netop være igennem egne oplevelser og fornemmelser.

Målet er at vi gennem samtalen tydeliggør vores eget sprog og bliver klogere på, hvad vi hver især ved, mener og tror og hvordan det er meningsfuldt at tale om. I efteråret vil aftenens temaer være: mening, frihed, autoritet og døden.

Tilmelding er nødvendig til praest@sund.ku.dk. Begrænset antal pladser. Eksistenssamtalerne er et samlet forløb, så man tilmelder sig hele rækken, men det gør ikke noget, hvis der er en enkelt gang, man ikke kan deltage.

Seneste