Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Forelæsning

En fejring af Jakob Brønnums forfatterskab

Forelæsning — I anledning af forfatter og teolog Jakob Brønnums 60-års fødselsdag afholder forlaget Eksistensen den 11. april et arrangement, hvor vi fejrer Brønnums forfatterskab. Alle er velkomne!

Info

Date & Time:

Place:
Eksistensen, Frederiksberg Allé 10, 1820 Frederiksberg

Hosted by:
Eksistensen

Cost:
Free

signup

Til arrangementet vil Eksistensens generalsekretær Morten Christiansen byde velkommen, ønske tillykke og fortælle lidt om Brønnums store forfatterskab.

Efterfølgende vil sognepræst og forfatter Mette Marie Trankjær holde et foredrag om Brønnums to store digtbøger Juleevangeliet – En gendigtning. Eller noget i den retning (2014), samt Den sidste passion (2017).

Til slut vil Brønnum selv fortælle om sit nyligt udgivne rockessay Bowie – rockmusikeren som eksistensdigter (2018) og trække linjer til hans øvrige rockessays, der handler om bandet U2’s og Bob Dylans sangtekster.

Herefter fejrer vi Jakob Brønnum med et glas vin og nogle snacks, og det vil være muligt at købe hans bøger til særlige fødselsdagspriser.

LIDT MERE OM FØDSELAREN:
Jakob Brønnum er teolog, foredragsholder og forfatter og har skrevet mere end 30 bøger. Han er redaktør af Præsteforeningens Blad og Den smalle bog, samt litteraturredaktør på onlinemagasinet POV. International.

Seneste