Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Konference

Et Partnerskab for Verdensmålene i Ørestad

Konference — Alle medlemmer af Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC), herunder alle KU-studerende, inviteres til konference om FNs Verdensmål i Ørestad. Hvordan kan et lokalt forankret innovationspartnerskab operationaliseres? Og hvad kan vi sammen, som vi ikke kan hver for sig?

Info

Date & Time:

Place:
Crowne Plaza
Ørestads Boulevard 114-118
2300 København

Hosted by:
Ørestad Innovation City Copenhagen

Cost:
Free

signup

I september 2015 vedtog 193 statsledere de 17 Verdensmål for Bæredygtig Udvikling. Blandt målene er der særligt ét, der skiller sig ud: mål nummer 17 om partnerskaber for handling. Mål 17 er ikke kun et mål i sig selv, men også et middel til at opnå alle de andre Verdensmål. Sammen kan vi meget mere, end vi kan hver for sig.

I Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC) har vi allerede et partnerskab for handling, hvor også KU er med som en vigtig spiller. Formålet med denne konference er derfor dels at se på best practice eksempler og hente inspiration. Dels at undersøge, hvordan vi i ØICC kan bruge hinanden og partnerskabet som løftestang for arbejdet med Verdensmålene.

Dagen vil bl.a. byde på en keynote med Katherine Richardson, der leder Københavns Universitets Sustainability Science Center. Hun er blandt de 15 internationale eksperter, der skal udarbejde en statusrapport, som skal danne grundlag for drøftelser om opnåelse af 2030 Dagsorden på FN’s Generalforsamling i 2019.

Seneste