Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Et rum uden stress - Værktøjer til hverdagen

Øvrige — PLADS inviterer til en aften i et trygt og åbent rum, hvor vi skal tale om stress. Vi vil fokusere på hvad vi kan gøre i en stresset hverdag ved brug af konkrete tiltag. Coach, forfatter og stressekspert Bjarne Toftegård kommer og fortæller hvordan stress påvirker os og hvordan vi bedst kan håndtere den.

Info

Date & Time:

Place:
Studenterhuset, Købmagergade 52, 1150 København K

Hosted by:
PLADS og Studenterhuset

Cost:
Free

Hvad kan vi gøre ved en stresset hverdag?

Så sker det igen – PLADS vil, i samarbejde med Studenterhuset, gerne invitere til endnu et trygt og åbent rum, hvor vi vil tale om stress. Denne gang bliver der zoomet ind på hvad vi rent praktisk kan gøre i en stresset hverdag. Vi vil bl.a. komme ind på, hvordan vi kan lette presset i en stresset hverdag og hvordan vi, ved at lytte til kroppens signaler, kan finde en bedre vej uden stress. Vi skal høre andre unges erfaringer med hvilke værktøjer og praktiske tiltag de har taget i brug, for at få det bedre, og hvad de har gjort for at håndtere stress i deres hverdag. Vi får også besøg af coach, forfatter og stressekspert, Bjarne Toftegård, der vil fortælle om hvad stress gør ved os, hvordan vi bedst håndterer stress og hvordan vi kan forebygge at få stress. Sammen med Bjarne laver vi en workshop, der indeholder både viden og samtale i mindre grupper.

Vi glæder os til at se dig!

– Ida Marie, Felicia, Charlotte og Camilla

——————————————-

DET PRAKTISKE

Tilmelding: det er gratis at deltage – send en mail til visionplads@gmail.com og oplys dit navn. Da arrangementet inkluderer kaffe og te samt snacks, er det nødvendigt for os at vide, hvor mange der kommer, og derfor er tilmelding bindende. Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede nu.

Tid: Mandag den 29. oktober kl. 18.30-21.00
Sted: MAIN HALL på Studenterhuset i København (gå ad vindeltrappen til første sal og følg skiltningen)

——————————————-

PROGRAM

18.30-19.00 Velkomst og personlige fortællinger

19.00-19.15 Pause og snacks

19.15-20.45 Workshop ved stress-coach Bjarne Toftegård

20.45-21.00 Tak for nu – og pas godt på hinanden

Seneste