Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Konference

EU-Karriere Event i Europa-Huset den 28. marts kl 14-18

Konference — Det er nu der skal satses på en EU-karriere - kom den 28. marts og hør om alle de spændende muligheder for praktik, korttids kontrakter m.m. som udbydes hele tiden til unge talenter med mod på at rejse til andre EU lande.

Info

Date & Time:

Place:
Europa-Kommissionens Repræsentation i Danmark
Europa Huset
Gothersgade 115
1123 København K

Hosted by:
Europa-Kommissionen

Cost:
Free

signup

Det er med glæde,  at vi kan præsentere dette meget efterspurgte EU karriere arrangement med deltagelse af EPSO (EUs personaleudvælgelses myndighed),  Europa Kommissionen, Europa Parlamentet og Det Europæiske Miljø Agentur.

Tid og sted : 28. marts 2023  kl 14-18 i Europa-Huset , Gothersgade 115.

Arrangementet henvender sig til nyuddannede og studerende på de afsluttende semestre, men andre interesserede er naturligvis velkomne. Det foregår på dansk og engelsk.

Vi vil sammen med et ekspertpanel oplyse om de forskellige kontraktansættelser. Efter oplæggene vil der være EU-kolleger tilstede for at svare på jeres spørgsmål og tilbyde konkrete råd og vejledning til hvordan du kommer igang.
Da vi er så heldige at have Miljøagenturet placeret i Danmark deltager de naturligvis med nærmerer oplysninger om stillinger indenfor miljø, klima og energi.

Program

14.00-14.30: Velkomst og networking
14.30-15.15: EU Careers – Job possibilities : Trainee, Contract Agent, Temporary Agent and intro to the new simplified competition model, by Koen Hendrix, EPSO
15.15 -15.45: Testimonials fra medarbejdere i Europa Kommissionen , det Europæiske Miljøagentur og Europa- Parlamentet.
15:45-18.00: Mulighed for “fri snak” om gode råd og for networking med deltagelse af rekrutteringseksperter og EU- medarbejdere.

Tilmelding er nødvendig og man bedes medbringe ID kort ved indgang til Europa-Huset.
Der afsluttes med en forfriskning, samt der vil være kaffe og kage under hele arrangementet.

Seneste